Pre-Spring Sale 🌸 Specialtilbud med op til 50% rabat!

Retur og tilbagebetalingspolitik


Tak fordi du handler hos denhavn.com. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, er vi her for dig.

Returnering eller ombytning

Du kan returnere en vare inden for 14 kalenderdage efter modtagelse af varen. Du skal oplyse årsagen til returnering/ombytning i en mail til kundeservice på kontakt@denhavn.com

denhavn.com. Alle returneringer skal godkendes af et medlem af DenHavn kundeservice.

Varen skal være i originalemballagen, herunder alle varer, der var inkluderet i ordren, for at få fuld refusion.
Kunden er ansvarlig for at betale for returforsendelsen.
Varer købt til en nedsat pris kan ombyttes til kredit i butikken inden for 14 kalenderdage.
Varer købt til nedsat pris kan ombyttes til andre varer af samme værdi som den bestilte vare.
Alle standardreturneringer er underlagt et restockeringsgebyr på 20 %. Hvis varen ikke returneres i originalemballagen og ikke er egnet til videresalg, kan restockeringsgebyret være højere efter returneringsafdelingens skøn.
Hvis du har valgt ikke at returnere den forkerte/fejlbehæftede/uventede vare, giver vi dig gerne et butikskredit eller 50 % rabat uden at du behøver at returnere varen.

Navnet på ordren og ordrenummeret skal fremgå af returlappen. denhavn.com er et internationalt mærke, og alle returneringer skal sendes til vores lager i udlandet.
Alle toldgebyrer opkræves efter transportørens skøn og lokale love, og alle toldgebyrer skal betales af kunden for at returnere varen.

IKKE-RETURNERBARE VARER

På grund af den aktuelle pandemi accepterer DenHavn.com ikke returvarer for følgende varer, da de betragtes som hygiejniske:

Hudplejeprodukter
Makeup og negle
produkter til negle- og neglepleje
Produkter til personlig pleje 
Legetøj og beklædningsgenstande
Visse gadgets (trådløse hovedtelefoner, øretelefoner, briller osv.)

Hvis du har en vare, der ikke kan returneres, og som er ankommet beskadiget eller defekt, kan du anmode om en erstatning eller tilbagebetaling i form af et butikskredit.

 Refusioner

Returnerede varer kontrolleres af vores kvalitetssikringsteam. Når vi har inspiceret varen, giver vi dig omgående besked om status for din refusion.

Hvis din returnering godkendes, vil vi udbetale en tilbagebetaling til den betalingsmetode, der oprindeligt blev brugt til ordren. Hvis en ordre er blevet afgivet under Klarna, vil din faktura blive annulleret, hvis fakturaen endnu ikke er blevet betalt, eller refunderet, hvis betalingen allerede er foretaget.

For yderligere oplysninger om dette afsnit kan du kontakte vores kundeservice: kontakt@denhavn.com

Levering

Vi bestræber os på at betjene dig, samtidig med at vi beskytter vores medarbejderes og samarbejdspartneres sundhed og sikkerhed. Vi træffer disse forebyggende foranstaltninger for at hjælpe med at bekæmpe spredningen af COVID-19.

Vi beder om din tålmodighed og forståelse for forsinkelserne i leveringen af dine ordrer i de kommende dage. Vores teams arbejder utrætteligt på at få fjernet ordreophobningen.

Vi håber på din fortsatte støtte og forståelse, mens vores lager arbejder med yderligere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dig, vores medarbejdere og partnere.