Pre-Spring Sale 🌸 Specialtilbud med op til 50% rabat!

FAQ


Bestilling og levering.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre? Vi samarbejder med leverandører fra hele verden for at tilbyde vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Leveringstiden er normalt 7-14 dage.

Den forventede leveringstid er overskredet, hvor er min bestilling?! I 99% af tilfældene leveres ordrer inden for den forventede leveringstid. Desværre kan leveringsprocessen nogle gange være lidt forsinket. Du kan tjekke status for din ordre ved hjælp af følgende link: Bestillingssporing

Der mangler nogle produkter i min ordre, hvordan er det muligt? Da vi arbejder med forskellige leverandører, kan produkterne blive sendt separat. Hvis der mangler varer i din ordre, vil du normalt modtage disse efter 2-3 dage.

Vi undskylder for ulejligheden.

Hvad er forsendelsesomkostningerne? Vi dækker midlertidigt forsendelsesomkostningerne for ordren på vores egen regning.

Det sker nogle gange, at vi giver et antal GRATIS varer væk som en kampagne. For at dække omkostningerne opkræver vi 6,95 € for forsendelse.

Ombytning og returnering.

Jeg ønsker at returnere en vare, hvad skal jeg gøre? Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere den inden for 14 dage efter modtagelsen. Produkterne skal returneres i original stand med alle etiketter og labels påsat. Produktet må ikke vise tegn på brug.

Før du returnerer varen, skal du først kontakte vores kundeservice på kontakt@denhavn.com og oplyse os om årsagen til returneringen, så vi kan behandle din anmodning korrekt.

En returnering skal altid indeholde en track & trace-kode. Forsendelse er altid afsenderens ansvar. Når vi har modtaget dine returnerede varer i god stand, sørger vi for, at købsbeløbet bliver krediteret din konto inden for 14 dage.

Track & Trace.

Hvor kan jeg finde min Track & Trace-kode? På denne side kan du spore din ordre ved at indtaste din e-mailadresse og dit ordrenummer.

Track & Trace-koden giver ingen oplysninger, hvordan er det muligt? Fra det øjeblik din pakke ankommer til forsendelseshuset, er Track and Trace-oplysningerne tilgængelige. Bemærk, at der kan være en vis forsinkelse.Annullering af en ordre kan kun ske inden for 24 timer fra bestillingstidspunktet.