Pre-Spring Sale 🌸 Specialtilbud med op til 50% rabat!

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling og levering

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre? Den gennemsnitlige leveringstid er 12-15 dage. Det skyldes, at vores produkter sendes direkte fra leverandøren til dig. Denne unikke forretningsmodel gør det muligt for os at spare enormt meget på lager- og transportomkostninger. Vi kan tilbyde produkterne til en lavere pris end konkurrenterne og afholder selv forsendelsesomkostningerne.

Den forventede leveringstid er udløbet, hvor er min ordre?! I 99 % af tilfældene leveres ordrerne inden for den forventede leveringstid. Desværre kan der nogle gange forekomme en mindre forsinkelse i leveringen.

Der mangler nogle produkter i min ordre, hvorfor er det sådan? Da vi arbejder med forskellige leverandører, kan produkterne blive sendt separat. Hvis der mangler varer i din ordre, vil du normalt modtage dem efter 2-3 dage. Vi undskylder for ulejligheden.

Hvor meget er forsendelsesomkostningerne? Vi betaler midlertidigt forsendelsesomkostningerne for afgivne ordrer. Nogle gange giver vi et antal GRATIS varer væk som en kampagne. For at dække omkostningerne opkræver vi 100DKK for forsendelse.


Ombytning og returnering.

Jeg ønsker at returnere en vare, hvad skal jeg gøre? Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere den inden for 14 dage efter modtagelsen, og efter disse 14 dage har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Produkterne skal returneres i original stand med alle etiketter påsat. Produktet må ikke vise tegn på brug. En returnering skal altid indeholde en sporings- og sporingskode. Forsendelse er altid afsenderens ansvar. Når vi har modtaget dine returnerede produkter i god stand, sørger vi for, at købsprisen krediteres din konto inden for 14 dage.

Inden du returnerer, bedes du først kontakte vores kundeservice på kontakt@denhavn.com og fortælle os om årsagen til returneringen, så vi kan hjælpe dig med dine bekymringer på den rigtige måde.

Kontakt først vores kundeservice på kontakt@denhavn.com og fortæl om årsagen til returneringen, så vi kan hjælpe dig med dine bekymringer på den rigtige måde.

Fra det øjeblik din pakke ankommer til fragtfirmaet, er oplysninger om spor og spor tilgængelige. Bemærk, at der kan være en vis forsinkelse.

Ordreannulleringer kan kun bevilges inden for 24 timer efter, at ordren er afgivet.